Toptraject voor de TL-leerling

In een vloeiende lijn van vmbo naar hbo?

Doe mee aan het Toptraject!

Je zit op het vmbo en je volgt de theoretische of de gemengde leerweg. Stiekem weet je al dat je uiteindelijk naar het hbo wilt. Je hoeft niet af te wachten tot het zover is. Sterker nog: begin straks al in de derde met de voorbereiding. Hoe? Doe mee met het Toptraject!

Wat is dat, het Toptraject?

Dat is een doorgaand leertraject van vmbo naar mbo, naar hbo. Elf voortgezet onderwijs scholen werken samen met het ROC van Twente en Saxion. Door bij elkaar op school te kijken, weten we nog beter wat jou op je volgende opleiding te wachten staat. Zo wordt de overstap voor jou een stuk eenvoudiger.

Dus ben jij die gemotiveerde leerling op het vmbo die nog meer uit zijn talent wil halen? Het Toptraject is er voor jou.

Het Toptraject op CT Stork

Iedere leerling die in leerjaar 3 vmbo-TGL zit, start in het Toptraject. Je gaat aan gave uitdagende projecten werken. Je krijgt veel samenwerkingsopdrachten, zo leer je snel om in projectgroepjes te werken.

Aan het eind van de derde gaan we jouw resultaten, vaardigheden en motivatie bekijken. Je vaardigheden noemen we ‘competenties’. Die geven aan wat je allemaal kan en beheerst. We nemen dan een beslissing of je verder mag met het Toptraject in leerjaar 4.

Klaar voor morgen

In de vierde klas bereiden we je nog beter voor op je vervolgstudies. Als je het Toptraject haalt krijg je een certificaat. Dan kun je trots laten zien dat je perfect bent klaargestoomd voor de toekomst.

Meer informatie

Of neem gerust contact op met ons: 074- 750 4850, via whatsapp of info@ctstorkcollege.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact op.