De School

Véél meer dan een leerplek: het C.T. Stork College

It takes a village to raise a child
is een Afrikaans gezegde, wat betekent dat jij je ontwikkelt op veel verschillende plekken. Want jij bent meer dan iemand die alleen maar naar school gaat.
Je bent namelijk een méns! Met vrienden, met hobby’s, met talenten. Op al deze gebieden ontwikkel jij je. Daarom past onze school, het C.T. Stork College in Hengelo zo goed bij jou. Want bij ons krijg je veel ruimte om bewust te worden en jezelf te zijn. Én te ontdekken wie jij eigenlijk bent!

Lees meer bij aandacht en ruimte voor jou

Ontdek meer over het C.T. Stork College

Profielen Opleidingen

Hoezo een betrokken school?

Wat heb jij daaraan? Weet je dat je met betrokken houding veel verder komt? Huh…..
Oké. Opnieuw: weet je dat we er zijn als je hulp nodig hebt? En dat je hier dus altijd mensen om je heen hebt, die er voor jou zijn? We geven je dan ook graag alle aandacht die je verdient. Jij als zelf-sturende leerling? Da’s leuker dan je denkt!

Bij ons als betrokken school passen leerlingen die het heft in eigen hand nemen. Dus… kom jij in actie? Ga bij ons dan lekker aan de slag en gebruik de kansen die je hier krijgt. Zoals de kans om je mogelijkheden te ontdekken. Lees meer over de ontdekkingstocht naar jouw mogelijkheden.

Betrokken met en naar je ouders

Bij een betrokken school en betrokken leerlingen passen natuurlijk ook: betrokken ouders. Wij geven zelf het goede voorbeeld door vaak contact met ze te hebben. En we vertrouwen erop dat zij ook actief willen weten hoe het met jou op school gaat. En hoe het sowieso met de school gaat. Want thuis en school gaan hand in hand. Lees verder bij prettig op weg naar de toekomst.